2017-11-19 08:28:45• hírek • Szatmár.ro

Ennyit költöttek Romániában a Black Friday alatt

Romániában az utóbbi egy évben nőtt az emberek bizalma az online vásárlások irányába. Ennek az is az oka, hogy egyre több megbízható online üzlet elérhető, és egyre nagyobb biztonsággal vásárolhatunk az interneten keresztül.

Az alapján, hogy hányan használták bankkártyájukat online fizetésre a Black Friday alkalmából, megállapították például azt, hogy nem kevesebb mint 115 millió lejt sikerült elkölteni csak Romániában - csak kártyás fizetéssel. Ez legalább 165 ezer vásárlást jelent, átlagosan 695 lejjel számolva tranzakciónként.

De az is kiderült, hogy az összes kifizetés 35%-ra vettek igénybe részletfizetési lehetőséget, így átlagosan 945 lejt fizettek ki a vásárlók.

A TOP 3 vásárlás a nap folyamán a következő volt: valaki 37.400 lejt költött autóra, más valaki 36.372 lejt költött ékszerekre, a harmadik legnagyobb összegű vásárlás pedig 35.391 lej volt, amit szintén ékszerekre költöttek. A legtöbb pénzt IT temerékekre fordították az emberek – ez a vásárlások mintegy 90%-a, 7% divatcikkekből vásárolt be, a dekorációs –és berendezési tárgyakra, kozmetikai termékekre, ételre, borokra és játékokra a vevők csak 3% költött.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: